Forskningsteam

Forskningsteamet i Center for Viden om Gigt
på Dansk Gigthospital

Teamet består af på indeværende tidspunkt af 3 professorer, en lektor, en postdoc, 4 ph.d. studerende, 3 seniorforskere, forskningssekretær, -sygeplejerske og -radiograf. Dertil kommer administrativ seniorprojektleder og 4 tilknyttede gæsteforskere.

Forskningsenheden har en lang track-record af internationale publikationer. Vi har således igennem de seneste 5 år publiceret over 200 videnskabelige artikler og konferencebidrag. Vi har endvidere udgivet bøger og/eller bidraget til bogkapitler i både nationale og internationale sammenhænge.

Alle seniorforskere er medlemmer af nationale og/eller internationale komitéer, f.eks. under Dansk Reumatologisk Selskab (DRS) og European Alliance of Associations for Rheumatology (EULAR).

Teamets indsatser og kompetencer spænder bredt og dækker den klassiske kvalitative og kvantitative forskning, grundforskning, registerforskning, bidrag til nationale og internationale behandlingsvejledninger og udvikling af rehabiliteringskoncepter.

Mød vores forskere og lektor her.

Teamet er endvidere dybt involveret i nationale og internationale samarbejder med henblik på at rådgive myndigheder og institutioner ift. implementering og udførelse af reumatologiske sundhedsindsatser.

om