Bedste ph.d. -hovedvejleder 2022

Jette_får_blomster_igen
Formidling

Bedste ph.d. -hovedvejleder 2022

Bedste ph.d. -hovedvejleder 2022

December måned blev lidt anderledes for vores professor i rehabilitering, Jette Primdahl, da hun blev bedt om at deltage på efterårets Institutforum.

Prisen gik til Jette Primdahl
Årets bedste hovedvejleder for de ph.d.-studerende i IRS (Institut for Regional Sundhedsforskning) ved Syddansk Universitet bliver udnævnt hvert efterår. Otte dygtige hovedvejledere var nominerede, her iblandt vores anden professor i rehabilitering, Ann Bremander – der på billedet overrækker en gave dagen derpå fra Forskningsenheden og Center for Viden om Gigt på Dansk Gigthospital.

Jette Primdahl fortæller: “Det er en glædelig overraskelse, at jeg har fået prisen som årets bedste hovedvejleder for ph.d.-studerende, og jeg glæder mig over at være blevet indstillet af min nuværende ph.d.-studerende, Christina Merete Tvede Madsen. Hun forsker i arbejdsrettet rehabilitering, og forventer at aflevere sin ph.d.-afhandling i 2023.

Jeg vil også bruge lejligheden til at sige tak til SDU for rejselegatet på 5.000 kr., for alle blomster, gaver og lykønskninger både personligt, men også på de sociale medier”.