Landskonferencen FSRS for reumatologiske sygeplejerske 2023

Landskonference FSRS_2023
Konference

Landskonferencen FSRS for reumatologiske sygeplejerske 2023

På Comwell i Odense var flere reumatologiske sygeplejerske fra hele Danmark samlet til konference for at videns – og erfaringsudveksle. 

Konferencen bød på high lights fra EULAR, oplæg om psykologiske faktorer, betydning for patientens håndtering af sygdom, oplæg omkring den svære samtale samt et fokus på, hvordan faggruppen bliver bedre rustet til at undervise patienter i grupper.

Dansk Gigthospital var bredt repræsenteret med flere oplæg fra blandt andet psykolog Yasmin Hendricks, sygeplejerskerne Susanne Mortensen, Jette Storm og Kirsten Nørret Hansen samt oplæg om at være gigtpatient på arbejdsmarkedet fra forsker Christina Merete Tvede Madsen og ledende overlæge, professor og forskningsleder Oliver Hendricks fra Center for Viden om Gigt på Dansk Gigthospital. 

Linda Eggen er bestyrelsesmedlem i FSRS og sygeplejerske på Dansk Gigthospital. Hun fortæller: “Jeg er stolt over at samarbejde med resten af bestyrelsen om at højne kvaliteten i den reumatologiske sygepleje ved at afholde denne konference, hvor der er mulighed for at dele viden og erfaringer mellem reumatologiske sygeplejerske i hele Danmark”.