Dansker er blevet valgt som Vice President for EULARs Health Professionals in Rheumatology

Jette ny12
Kongresser

Dansker er blevet valgt som Vice President for EULARs Health Professionals in Rheumatology

Professor i Forskningsenheden og Center for Viden om Gigt, Jette Primdahl er blevet valgt som Vice President for EULARs Health Professionals in Rheumatology. Jette afløser Thea Vliet Vlieland og skal de næste to år bidrage til EULARs arbejde. Jette får blandt andet ansvaret sammen med øvrige bestyrelsesmedlemmer at arbejde mod de strategiske mål, planlægge næste års konference og sætte fokus på samarbejdet med sundhedsprofessionelle inden for reumatologien.

Om hvervet som Vice President
Som Vice President kommer  Jette til at arbejde tæt sammen med past og present chair for HPRs*, som er Ricardo Ferreira fra Portugal og Mwidimi Ndosi fra England. Hun kommer også til at arbejde med alle sundhedsprofessionelle og de forskellige kommitéer i EULAR.

Jette fortæller: ”Jeg vil gerne være med til at udbrede kendskabet til, hvad de sundhedsprofessionelle kan bidrage med til glæde for patienter, som oplever betydelige gener på grund af deres gigtsygdomme på trods af optimal medicinsk behandling”.

Vi er meget stolte over, at Jette er blevet valgt som Vice President, og det kommer til at betyde, at vi får Dansk Gigthospital, Forskningsenheden og Center for Viden om Gigt på den europæiske scene.

*HPR er alle ikke-lægelige professioner, som arbejder med mennesker med reumatologiske problemstillinger.